Damanhur

Damanhur - et økospirituelt samfunn ved foten av Alpene i Piemonte - ble grunnlagt i 1975 etter inspirasjon fra Falco Tarassaco, født Oberto Airaudi (1950-2013). Hans opplyste og pragmatiske visjon skapte en fruktbar virkelighet basert på solidaritet, deling, kjærlighet og respekt for miljøet. I forlengelsen av denne har Damanhur gradvis vokst til å motta en FN-pris som et bærekraftig øko-samfunn. Les om Damanhur på www.damanhur.org

Menneskehetens Templer -

the Temples of Humankind

Damanhur er kanskje best kjent for sitt bemerkelsesverdige underjordiske kunstverk, en katedral kjent som Menneskehetens templer. Dette er blitt profilert på internasjonalt fjernsyn som “Verdens åttende underverk”. Tempelkomplekset ble i sin helhet utgravd for hånd i hjertet av et fjell. Det er utsmykket med mosaikk, glassmalerier, skulpturer, veggmalerier og andre kunstverk, og tilegnet oppvåkningen av den guddommelige gnisten som finnes i ethvert menneske. 

Tegningen til høyre viser et tverrsnitt av templene. Klikk på bildet for mer informasjon.  

Templet tverrsnitt.jpg

Synkronlinjene

Damanhur ble grunnlagt i nettopp dette området på grunn av de fire synkronlinjene som passerer her og som kan kontaktes gjennom Menneskehetens Templer. 

Synkronlinjer innebærer et kommunikasjonssystem som forbinder alle himmellegemer hvor det finnes liv. På jorden er det 18 hovedlinjer som forbindes med hverandre gjennom mindre linjer. De 18 hovedlinjene kommer sammen ved Nord- og Sydpolen, hvor de blir til én linje som fra hver pol projiseres ut i universet.

De bukter seg over og under jorden i et opptil flere kilometerbredt belte, følger ikke meridianene, og er heller ikke elektromagnetiske, men et helt annet system - kjent i det gamle Kina som "the Dragon Lines". Klikk på bildet for mer informasjon. 

The Sychronic Lines.jpg