tir. 10. nov.

|

Borea, Damanhur Norge

Bettum: Bokpresentasjon "En reise mot Solen"

Boken handler også om troen på og utlevelse av noe stort og guddommelig - i og utenfor oss selv - et felles rike i gjensidig kjærlighet og kommunikasjon med alt det omkringliggende; medmennesker, dyr, natur, naturånder, utenomjordiske entiteter, guder og gud; Hyperborea - skapelse av en ny verden.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Bettum: Bokpresentasjon "En reise mot Solen"

Tid og sted

10. nov. 2020, 19:00 – 21:00

Borea, Damanhur Norge, Bettumveien 6, 3178 Våle

Om arrangementet

Boklansering fra Solens Forlag:

Anne Gjeitangers (Poiana Issopos) foreløpig siste bok, "En reise mot solen", er en fortsettelse av reisen som ble påbegynt i den forrige boken "En reise til reinens rike", og utspiller seg også i hovedsak i fjellriket rundt Okstindane i Nordland. I samarbeid med flere hjelpere utfører hun et spesielt energetisk arbeid for å knytte dette området opp mot synkronlinjene igjen, og fjerner samtidig energetiske hindringer som har stagnert territoriets og jordens utvikling. Boken handler også om troen på og utlevelse av noe stort og guddommelig - i og utenfor oss selv - et felles rike i gjensidig kjærlighet og kommunikasjon med alt det omkringliggende; medmennesker, dyr, natur, naturånder, utenomjordiske entiteter, guder og gud; Hyperborea - skapelse av en ny verden.

Forfatteren presenterer boken og arbeidet som førte fram til den, og guider oss også i en meditasjon. Les mer om denne boken og forløperen - En reise til Reinens rike - her!

Gratis inngang! Du er varmt velkommen! 

Dele dette arrangementet