tor. 22. jul.

|

Hemnes

HJERTET - i og utenfor deg

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
HJERTET - i og utenfor deg

Tid og sted

22. jul. 2021, 10:00 – 18:00

Hemnes, Bessedørtinden, Hemnes, Norge

Om arrangementet

Kurset Hjertet - i og utenfor deg,  vil finne sted i området rundt Bessedørtind torsdag 22. juli og torsdag 29. juli. Pris for deltagelse pr dag er 500 kroner. Det er fullt mulig å delta bare på ett, selv om innholdet neppe blir det samme. Det vil  handle både om jordens hjerte og om våre. Fremmøte i gjestehuset Pans Hage, Kongsdalsveien 30, 8647 Bleikvassli i god tid før kl 10.

Kl 10-12 blir det forberedelse/teori/meditasjon inne i Pans hage, kl 12-16 ute på tur (Bessedørdalen) og kl 16-18 inne til oppsummering og deling til forståelse av opplevelsene. Kurset varer altså fra 10 til 18 med forflytninger og lunsj (ta med matpakke og termos!). Den 22. juli er både årsdag for Utøya-tragedien og Maria Magdalenas dag i Den katolske kirke. Intensjonen er nødvendigvis å løfte oss forbi begge dele i tro på at det er fullt mulig nær Okstindan.

Det er ikke værforbehold. Bringer du regntøy, er det større sjanse for at det ikke trengs :-) Støvler så vanntette som mulig uansett vær - fjellstøvler er best i dette terrenget. Ta med noe å notere på (til bruk for deg selv underveis). 

Påmelding snarest ved å melde din interesse til poianaissopo@gmail.com, samt innbetale kursavgiften til konto nr 1638.20.34965 (Anne Gjeitanger).  

Vel møtt!

Dele dette arrangementet