man. 30. aug.

|

Steikvasselv Gård

Naturens mange verdener 1-3

Kursserien Naturens mange verdener, består av tre moduler viet 1) Naturånder, 2) Fjellenes egenskaper og 3) Gral. I dette 6-dagers kurset samles alle tre delene.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Naturens mange verdener 1-3

Tid og sted

30. aug. 2021, 18:00 – 06. sep. 2021, 10:00

Steikvasselv Gård, Nordvassveien 485, 8647 Bleikvasslia, Norge

Om arrangementet

KURSSERIEN "NATURENS MANGE VERDENER" Modul 1-3

Vi lever i en tid da naturens økosystemer trues mange steder på kloden. Jeg vil  invitere deg til å bli bedre kjent med dets finstofflige øksosystem slik dette fremdeles er rikt og levende i naturen på indre Helgeland. Oppfatter vi levende liv også i det usynlige rundt oss, er det lettere å samhandle med det i respekt. I arbeidet særlig med Reise-bøkene, har jeg kommunisert med naturånder, som spenner fra det vi gjerne kaller småfolk til store devaer som farger hele landskap. Første del av dette oppholdet vil bli viet disse.

De to neste dagene konsentrerer vi oss om fjellene som står der som tilsynelatende evige og større enn oss. Etterhvert kan vi bli kjent med dem som bærere av ulike egenskaper, slik noen er blitt æret som hellige i den samiske tradisjonen, og andre kan representere utfordringer. Vi utforsker ulike fjells energi og budskap i området rundt “Nord-Norges tak”, Okstindan, som i boken En reise mot solen (2020) erklæres for “ett av jordens hjerter”. Vi beveger oss ute i naturen, men også astralt for å utforske hva fjellene rommer i sitt indre.  

Den siste delen vies en av de viktigste kreftene i universet til støtte for menneskeheten - men som bare kan virke der mennesket er villig til å huske og hjelpe seg selv. Vi ser på gralsmyter gjennom historien og historier som kan knyttes til Gralen og dens frekvens på en måte du kanskje ikke var klar over. Vi møter den ute i naturen der den kan ha tilhold som følge av at noen vokter den. Og vi møter den der den kan finnes inni oss - i et rent hjerte.

Deltagelse innebærer turer i naturen, innendørsundervisning og meditative øvelser - i henhold til vær.

Pris: 9000 kroner inkluderer programinnhold gjennom seks dager (Naturens mange verdener modul 1, 2 og 3) pluss kost og losji. Overnatting på vakre Steikvassselv Gård fra ankomstdagen 30. august til  avreise 6. september inkl håndklær og sengetøy, samt matservering. Les mer om gården på https://www.stekvasselv.no. 

Det som ikke er inkludert i prisen er reisen, som den enkelte må velge selv å foreta med bil, tog eller fly. Vi er behjelpelige med henting evnt samordning i bil.

Påmelding snarest - begrenset antall plasser!

Ta evt. kontakt på poianaissopo@gmail.com for mer informasjon.

Dele dette arrangementet