ons. 18. nov.

|

Zoom - link blir tilsendt etter påmelding

På nett: Bokpresentasjon "En reise mot Solen"

Vi skulle egentlig vært i Trondheim og andre steder, men nå er det Corona-tid. Vi velger i stedet å møtes via skjerm. Mulige betydninger av Covid 19 er et av temaene for boken "En reise mot Solen", som ellers handler om natur, fjell og åndelighet. Hjertelig velkommen til samling på nett!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
På nett: Bokpresentasjon "En reise mot Solen"

Tid og sted

18. nov. 2020, 18:00 – 19:45

Zoom - link blir tilsendt etter påmelding

Om arrangementet

Anne Gjeitangers (Poiana Issopos) foreløpig siste bok, "En reise mot solen", er en fortsettelse av reisen som ble påbegynt i den forrige boken "En reise til reinens rike", og utspiller seg også i hovedsak i fjellriket rundt Okstindane i Nordland. I samarbeid med flere hjelpere utfører hun et spesielt energetisk arbeid for å knytte dette området opp mot synkronlinjene igjen, og fjerner samtidig energetiske hindringer som har stagnert territoriets og jordens utvikling. Boken handler også om troen på og utlevelse av noe stort og guddommelig - i og utenfor oss selv - et felles rike i gjensidig kjærlighet og kommunikasjon med alt det omkringliggende; medmennesker, dyr, natur, naturånder, utenomjordiske entiteter, guder og gud; Hyperborea - skapelse av en ny verden.

Forfatteren presenterer boken og arbeidet som førte fram til den. Les mer om denne boken og forløperen - En reise til Reinens rike - her!

Gratis deltakelse! Du er varmt velkommen! 

Dele dette arrangementet