tor. 13. jan.

|

Webinar på Zoom

Pistis-bøkene - hva sier de egentlig?

Denne kvelden vil Poiana snakke utifra observasjoner hun har gjort under arbeidet med Pistis-bøkene - observasjoner som forhåpentlig vil være nyttig å ta med seg inn - nettopp i år 2022.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Pistis-bøkene - hva sier de egentlig?

Tid og sted

13. jan., 17:00 – 19:00

Webinar på Zoom

Om arrangementet

De fire Pistis Maria-bøkene (utgitt 2014-2018) dekker mange sider av livet for Maria Magdalena og Jesus fra Nasaret den gangen for 2000 år siden, som kanalisert hukommelse, men de gir også mange indikasjoner for enkeltmenneskets nødvendige utvikling frem mot en gjenvunnet tilhørighet til en kollektivitet idag. Så hva bringer de som kan være nyttig å ta innover seg idag? Det som ligger meg sterkest på hjertet er det overordnede målet for deres virke, og jeg vil snakke utifra observasjoner jeg har gjort under arbeidet med disse bøkene, på en måte som forhåpentlig vil være nyttig å ta med seg inn - nettopp i år 2022. Samtidig blir jeg glad hvis noen deltar med spørsmål.

Meld deg på for deltagelse via gjeitang@online.no eller tlf 93025977, og du vil få tilsendt en zoom-link. Betal bidraget for deltagelse på kr. 250 via vipps til ovenstående mob.nr. eller ved overføring til bankkonto: 16382034965.

Alle Pistis Maria-bøkene er til salgs gjennom Solens forlag på www.solensforlag.com. Men å ha lest dem er ingen forutsetning for å delta.

Godt nytt år og hjertelig velkommen med.

Poiana Issopo

Dele dette arrangementet