fre. 11. sep.

|

Bettumveien 6

PISTIS MARIA KURS

Jorden ber om endring, Gralen inviterer til å forstå hvordan, alt mens vi er mange som spør: Hva kan vi gjøre? Dette kurset inviterer til å forstå vår individuelle egenart bedre og dermed klargjøre på hvilken måte vi best kan bidra til en kollektiv utvikling.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
PISTIS MARIA KURS

Tid og sted

11. sep. 2020, 18:00 – 13. sep. 2020, 18:00

Bettumveien 6, Bettumveien 6, 3178 Våle, Norge

Om arrangementet

Til grunn for kurset ligger de fire bøkene i Pistis Maria-serien (utgitt. 2014-2017). Dette er kanaliseringer hovedsakelig fra Maria Magdalena og Jesus fra Nasaret som på ulike måter korrigerer kristendommens oppfattelse av deres inkarnasjon og misjon. Samtidig oppfordrer de oss som lever idag til å oppfatte oss som vel så viktige, der vi kan utrette noe av det de ikke kunne, gitt betingelsene de inkarnerte under.

Jeg gleder meg til igjen å benytte instrumentene som disse bøkene gir, til å se på egne liv for å kunne velge klarere, og til å arbeide med de energiene som alltid melder seg når disse tekstene er utgangspunkt for samvær.

Kurshelgen vil inneholde både meditative og dynamiske øvelser, samtale og kanalisering.

Kurset finner sted på Bettum, Damanhur Norges sete i Vestfold, hvor det kan ordnes med overnatting dersom det trengs, og du kan hentes hvis du ankommer med kollektiv transport.

Pris: 2500 kroner. Alle fire bøkene tilbys deltakerne for kr 500 samlet.

Varighet: Fredag 11. sept. kl 18-21, lørdag og søndag 12.-13. sept. kl 10-18. Sted: Damanhur Norge, Bettumveien 6, 3178 Våle.

Påmelding: Send e-mail til poianaissopo@gmail.com med informasjon om navn, adresse og telefon.

Ring Poiana på 93025977 dersom du ønsker flere opplysninger.

Dele dette arrangementet