man. 06. jun.

|

Bleikvasslia

Retreat: Naturens mange verdener

Bli med på en utforskning i et landskap som drar oss både ut og innover i oss selv.

Retreat: Naturens mange verdener

Tid og sted

06. jun., 10:00 – 11. jun., 18:00

Bleikvasslia, Bleikvasslia, Norge

Om arrangementet

Vi lever i en tid da naturens økosystemer trues mange steder på kloden. På indre Helgeland er naturen fortsatt rik på både synlig og usynlig liv. Bli med på en utforskning i et landskap som drar oss både ut og innover i oss selv. Programmet går over seks dager med start den 6.6 og avslutning 11.6; kommer du langveis fra, er du velkommen til å bo fra 5.6 til 12.6. Dagene vil innebære gruppesamlinger og vandringer med temaer knyttet til Okstindan og andre fjell rundt Røssvatnet. Vi vil oppsøke det som er hellige fjell innenfor den samiske tradisjonen, og forsøke både å kjenne og forstå hva de bærer som vi alle kan næres av idag.

Pris: 9900 kroner inkluderer programinnhold gjennom seks dager (ansvarlig: Poiana Issopo - Anne Gjeitanger) samt innkvartering og fullpensjon i Bleikvassli og all transport i løpet av uken. Det som ikke er inkludert er reisen som den enkelte må velge selv. Vi er behjelpelige med henting (fortrinnsvis fra flyplassen i Mosjøen, eller togstasjonen på Bjerka) og evnt samordning i bil. Max antall deltakere er 10.

Ta kontakt på poianaissopo@gmail.com for mer informasjon om innhold og turer.

Påmelding finner sted til Fjelloasen, ved Karoline Lillemo Solheim på solheim.karoline@hotmail.com eller 47235477. Vi ber om bindende påmelding innen 1. mai og et depositum på kr 3000 innbetalt til kontonr. 45163701697.

Les også https://www.poiana.no/okstindan

Dele dette arrangementet