Healeren

Poiana virker som healer, terapeut, foredragsholder og kursholder, med utdannelse blant annet fra Hanne Fritzbøger i Danmark (2001-3), Sólbjört Gudmundsdottir på Island (2004-6) og Damanhurs skole for spirituelle healere (2006-11). Som tilknyttet Damanhur Norge er hun instruktør i Meditasjonsskolen og instruktør for Tidligere livs-utforskning.

 

En behandlingstime består av samtale og energibehandling med prano og stiloself. Et mål for timen vil være å forstå på hvilket nivå en lidelse eller et problem har oppstått, og hva som kan være tjenelig for å oppnå ønsket endring.

Poiana gir behandlinger flere steder i landet, og arbeider også på distanse ved hjelp av damanhurianske instrumenter og tilsendt foto. 

Styloself.jpg

STILOSELF ble opprinnelig utviklet som et alternativ til akupunktur, og er et healinginstrument med mange bruksområder. Den er spesielt effektiv mot hodepine, lumbago, isjias, muskel- og leddbetennelser, hudlidelser og menstruasjonsplager. Den kan også med hell anvendes ved mer alvorlige sykdommer. Stiloselv-behandling har en beroligende virkning, og øker konsentrasjonen og erindringsevnen. Den jobber også i lagene i auraen og i meridianene.


BEAUTYPRANO er prano på en frekvens som blant annet arbeider med hud, fordøyelse, stoffskifte og ikke minst med vår indre skjønnhet for at denne skal komme frem. Denne formen for healing utføres ved benk og med berøring.

Healingen ledsages ofte av reading og kanalisering hvis det er ønske om det.

 

VIKTIG: Til enhver tid aktuelle retningslinjer for smittevern blir fulgt. Hvis muligheten til direkte berøring ikke er gitt, vil behandlingen utføres i auraen. Det vil også være mulig å få samme behandling som fjernhealing; send da et bilde av deg i helfigur på forhånd på e-mail, eksakt tid avtales, og du må være alene i et rom mens behandlingen foregår. Det gis tilbakemelding på mobil eller e-mail på slutten av timen eller like etter. Dette avtales på forhånd. 

Behandlingen, som varer ca 60 minutter, koster p.t. kr 700.

PRANABEHANDLING (PRANO) er den eldste kjente form for healing. Den rebalanserer kroppen gjennom den universelle energien prana. I Damanhur blir et menneske alltid sett som en forening av sinn, sjel og kropp. Oppmerksomheten rettes mot et helhetlig bilde av mennesket, inkludert indre behov. Alle mennesker er forskjellige og har sin egen vei til bedre helse. Dette omfatter ikke bare det fysiske legemet, men også det emosjonelle og det spirituelle. Damanhurske healere er kanaler for en ren, vital energi som hjelper både den fysiske kroppen og de finere energilagene å restituere seg. I mange tilfeller kan deler av oss gjenoppvekkes og revitaliseres på en måte som kan gi store forbedringer i livskvaliteten. Prana er til hjelp ved en rekke former for sykdom. I healingen benyttes Selfica og Stiloself.

 

SELFICA er en form for instrument som åpner for en konsentrasjon og utnyttelse av vitale og intelligente energier som vanligvis ikke er tilgjengelige for den menneskelige erfaring.