Damanhur Norge

I 2016 startet oppbyggingen av Damanhur Norge ved at det ble etablert et bofellesskap på Bettum i daværende Vestfold fylke. I 2022 bygges det opp en ny struktur, basert på aktivitetene på Bettum, i Fredrikstad/Askim og på Indre Helgeland. 

Vestfold

Eiendommen på Bettum er et damanhuriansk territorium med sterke bånd til Damanhur i Italia. Bofellesskapet består for tiden av tre fastboende og noen faste gjester. Det finnes sentre som formidler damanhuriansk kunnskap i mange deler av verden, og gruppen på Bettum var den første utenfor Italia som videreførte de damanhurianske idealene for å bo og skape sammen i gjensidig respekt og glede.

Les mer på www.damanhurnorge.no

Bettum.png

Østfold

Nordens Lys ble etablert i 2016 som et spirituelt senter med tilbud om kurs, foredrag, samlinger av forskjellig art, samt alternative behandlingstilbud. I februar 2019 startet Damanhurs 3-årige Mysterieskole opp her.

Fra september 2020 til desember 2021 var dette et rent damanhuriansk senter, knyttet til aktiviteten på Bettum så vel som Damanhur i Italia. 

Driften i Fredrikstad er for tiden ikke knyttet til et spesifikt lokale, men arrangerer kurs i leide lokaler eller på zoom.

Artillerigården,_Walter_Schøffthaler.j